Jun 20, 2016

Hampir 5 bulan!


Pejam celik pejam celik dah hampir 5 bulan dah jadi isteri kepada Morphine saya -- Mohd Rizdwan.

Blog ni pun dah lama terbengkalai. Ikutkan hati, nak update selepas gambar-gambar kahwin siap, tapi apakan daya, kami belum ada masa (dan better machine) untuk view gambar-gambar RAW dari photographer untuk ke process seterusnya T.T Gambar dekat atas ni pun gambar RAW dari photographer. hihi Harap-harap photographer tak lupa laaaa pengantin lama yang sorang ni. haha

It was a wonderful journey to be a wife. Kami pun still adjusting lagi la to this new life. Aku pun belum lagi jadi isteri yang sempurna. Wehehe. Agak-agak baru 2 kali je kot aku masak untuk laki aku ni. haha But I am damn lucky! He is so great of handling me and my other side -- my dark side -- my pemalas side. HAHA Sebelum ni cik abe ni adalah lelaki paling tak sweet pernah aku jumpa, tapi lepaih kahwin, huishhhhh semut pun dok hurung la. haha

And.. we have another great news!

Alhamdullilah, selepas sahaja lebih kurang sebulan kami kahwin, aku disahkan mengandung. Sungguh ini adalah berita yang paling-paling terpaling gembira untuk kami. Kami pun tak sangka! I'm growing a baby in my tummy! :D

Harini genap usia kandungan 17 minggu, 5 hari. Kalau tak ada masalah, aku dijangkakan bersalin pada bulan November tahun ini. hihi Tak tau nak habaq macam mana perasaan ni entah. It all happen sooooo fast. Soon we're going to be parents! In Shaa Allah.

Semoga kandungan ku ini sihat, sempurna dan semoga segala urusan dipermudahkan dan berjalan lancar. Doakan aku, doakan kami ya! Terima kasih :D

Nanti aku rajin, aku sembang pula pasal macam mana boleh tau mengandung ni naaaa.. hahaha



3 comments:

  1. Tahniah Aiman. Lama tak follow blog no

    ReplyDelete
  2. tahniah juga, haha. ko bawa kita punya first junior nih wehh. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah juga, haha. ko bawa kita punya first junior nih wehh. :)

    ReplyDelete